WEBINARS #ONESLANTROPOLOGIA
Read Time:3 Minute, 8 Second

WEBINARS #ONESLANTROPOLOGIA

1 0

Aquests webinars formen part de la campanya #oneslantropologia: aporten eines, suport pràctic i assessorament a estudiants i professionals que vulguin treballar amb i des de l’antropologia.

En què consisteixen? Seran quatre sessions d’assessorament en línia sobre aspectes tècnics i de professionals de l’Antropologia a tenir en compte en diferents camps i àrees on coincidim amb altres professionals i agents.

A qui va dirigit? A tot/a aquell/a interessada en obtenir eines i conèixer diversos camins professionals en antropologia, especialment interessant per antropòlegs novells o bé els qui vulguin donar un gir a la seva professió i conèixer nous camins.

TOTES LES SESSIONS SERAN VIRTUALS DE 18H A 19:30 – 20H

  • 23/11 Tecnologia, administració i empresa –  Jordi Colobrans
    La societat digital és una nova societat on tot està per fer. Estem vivint una transició digital de la mà de les noves tecnologies digitals avançades. La innovació social i digital proporciona oportunitats de feina per a tothom que vulgui contribuir a crear una societat del coneixement basada en internet.
  • 25/11 L’entorn social i el tercer sector com a espais de recorregut per l’Antropologia – Pep Guasch
    Coneixerem les professions i els actors principals que intervenen i acompanyen en el món i àmbit de l’acció social i en quins llocs de treball l’Antropologia pot ser clau. Per un altre costat, ens endinsarem en el tercer sector, l’univers de les organitzacions sense ànim de lucre: com crear-les, els seus canals, les subvencions i en quins llocs podem treballar-hi.
    A càrrec de Pep Guasch, antropòleg, membre de la junta de l’ACPA. Tècnic de participació, universitats i projectes del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
  • 30/11 Una qüestió de gènere: plans d’igualtat en les empreses i formació – Maria Carballo
    Els plans d’igualtat a les empreses han passat a ser una obligació legal a les empreses de més de 100 persones en plantilla ia partir de març de 2022 hauran de tenir-lo totes les empreses més de 50. Hi ha l’obligació legal que siguin negociats amb la representació de les persones treballadores i es dissenyin les mesures d’igualtat a partir d’un diagnòstic realitzat amb la recopilació i anàlisi de dades quantitatives i qualitatives per conèixer el grau d’integració de la igualtat entre dones i els homes en l’empresa. En Antropologia tenim formació i eines per treballar en un àmbit que necessita utilitzar, a més del mètode quantitatiu, un adequat mètode qualitatiu i formació en igualtat. Un perfil totalment desconegut en un àmbit d’actuació recent.
  • 02/12 Consultoria social – Mamen Salcedo 
    Les consultories socials és un àmbit professional que encaixa molt bé amb el nostre perfil antropològic. Des de les consultories es dona suport a serveis socials públics, a fundacions, ONG i altres organismes per a: fer anàlisi de fenòmens o col·lectius; dissenyar i avaluar projectes; ajudar a l’entesa entre diferents agents socials per a abordar diferents reptes; fer propostes de solucions a problemàtiques. En aquest webinar coneixerem consultores, exemples del treball que realitzen i formes de col·laboració professional amb elles.

ENLLAÇ FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/CxPPxafbG2uzDNbp9

COST 30€ totes les sessions, amb membresia anual inclosa* // 15€ una sessió

(Socis/es gratuït)

Part de la campanya #oneslantropologia amb l’objectiu de visibilitzar el perfil professional de les antropòlogues i antropòlegs als espais on coincidim amb altres professions.

*AMB EL PAGAMENT DELS WEBINARS S’INCLOU LA MEMBRESIA A L’ACPA FINS A FINALS DE 2022, és a dir, ser soci/a durant el proper curs. Tan sols hauràs de fer-te soci/a a https://www.acpantropologia.cat/uneix-te/ i adjuntar-hi el comprovant de pagament d’aquests webinars. Per gaudir de la membresia és imprescindible dur a terme el formulari i associar-se a l’apartat “uneix-te”.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post LaborLab “Inventa’t la feina” per ACPA
Next post PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA #ONESLANTROPOLOGIA

Les nostres piulades