L’ACPA participarem al Comitè científic del XVII Congrès d’Antropologia ASAEE 2025

L’ACPA participarem al Comitè científic del XVII Congrès d’Antropologia ASAEE 2025

Sota el lema “Antropologías comprometidas”, l’ASAEE presenta el XVII Congrés Internacional d’Antropologia ASAEE, que se celebrarà entre el 2 i el 5 de setembre de 2025 a San Cristóbal de La Laguna (Tenerife), amb el Departament de Sociologia i Antropologia de la Universitat de La Laguna i l’Associació Canària d’Antropologia (ACA) com a amfitrió principal.

En aquesta edició, dins del Comitè Científic del Congrés, hi participarà Pep Guasch, president de l’ACPA. Aquesta serà la segona ocasió en que des de l’ACPA participarem d’un acte sobre antropologia a territori canari; el 2 i el 3 de novembre de 2023 es van celebrar les IV Jornadas de Antropología e Investigación Social Aplicada a la Facultad de Ciencias Sociales y de la Comunicación de la Universidad de la Lagunaon vam tenir el plaer d’estar-hi convidats a través del Departamento de Sociología y Antropologíaamfitrions i organitzadors d’aquesta interessant cita per a estudiants del Grau d’Antropologia de les Illes Canàries. 

Seguint el tarannà de les edicions anteriors, el congrés s’obre a diversos formats entre els quals es troben simposis, formats experimentals i un nombre limitat de simposis en línia. El termini per la presentació de propostes de simposis estarà obert des del 16 de setembre al 15 d’octubre de 2024.

Enllaç per enviar propostes de simposis:
https://urldefense.com/v3/__https://asaee-antropologia.org/congresos/xvii-congreso-antropologia-2025/simposios/__;!!D9dNQwwGXtA!XWYyf-_G3ZjvT33wprjOibqjtbTw2NY-Ktsb0csRa_EWG1kSfPn_uGnOwQmrH6Ro9AuTOmIAzUi35-BCbJWEqqXVRtKBlxGug3CZISafTQ$

Els congressos de l’ASAEE són una oportunitat per compartir, aprendre plegades i enfortir els llaços de la nostra comunitat antropològica. En aquesta ocasió, el congrés es presenta com una ocasió per reivindicar una antropologia compromesa amb el món, una eina per afrontar els desafiaments contemporanis en una època de crisi que requereix que “el coneixement de l’Antropologia sigui integrat en el debat públic i polític, des del compromís amb les persones i les comunitats”.

Podeu consultar tota la informació sobre el Congrés aqui:
https://urldefense.com/v3/__https://asaee-antropologia.org/congresos/xvii-congreso-antropologia-2025/__;!!D9dNQwwGXtA!XWYyf-_G3ZjvT33wprjOibqjtbTw2NY-Ktsb0csRa_EWG1kSfPn_uGnOwQmrH6Ro9AuTOmIAzUi35-BCbJWEqqXVRtKBlxGug3DP5l-xUg$

Previous post Tanquem el curs 2023/24, ple d’activitats i col·laboracions clau per la visibilització de l’antropologia professional.
Next post Acord entre l’ACPA i l’assessoria TAX

Les nostres piulades